Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Alla tre har fruktstund

Författarbilder

222674 239419 239420 239422 239418

Alla tre har fruktstund

Banantragedi på förskolan Ärtan
Köp

Välkommen till förskolan Ärtan! Kompisarna Valle, Ester och Idde är tre viljestarka och självständiga två och ett halvtåringar.

Nu är det dags för fruktstund. Valle, Ester och Idde måste sitta still och äta. Men alla tre vill ha äpple, eller kanske banan? Och Valle vill ha frukten i bitar men det vill inte Idde. Och var är Ester någonstans? Det blir såklart bra mellan Valle, Ester och Idde till slut, men det är inte alltid så lätt att komma överens när man är tre. Med sina fina känsla för barnets värld visar Maria Nilsson Thore hur en vanlig dag på förskolan kan vara allt från bråkig och tråkig till stojig och skojig."Alla tre"-böckerna är en serie enkla bilderböcker som utspelar sig i en vardagsmiljö som alla förskolebarn kan känna igen sig i. 
Nu kan barnen på ett enkelt och roligt sätt utforska böckerna och välja mellan att läsa och bläddra själva, eller lyssna på uppläsaren och låta boken vända blad automatiskt.

Skriv en kommentar

Tove Kullenberg
Recensionsdatum 2017-10-30
Mer om...
 • Författare

  Maria Nilsson Thore
 • Recensionsdatum:

  2017-10-30
 • ISBN:

  9789178030064
 • Genre:

  Bilderböcker
 • Utgivningsår:

  2017
 • Mediakontakt:

  Tove Kullenberg
 • Serie:

  Alla tre
 • Illustratör:

  Maria Nilsson Thore
Författaren
Maria Nilsson Thore

Maria Nilsson Thore

MARIA NILSSON THORE har under de senaste åren blivit en av våra mest älskade illustratörer och bilderboksskapare. Hennes stämningsfyllda bildvärldar rymmer båda storslagna känslor och kluriga små detaljer för barn och vuxna att upptäcka och försvinna in i. Maria har tidigare gett ut den augustnominerade Petras prick , samt Bus & Frö på varsin ö och Treo, Enis och en till . Tillsammans med sin syster Annika Thore har hon även gjort de populära småbarnsböckerna om Joje, Vira, Hille, Sami, Mio och Gunna. Hälsa på i hennes värld på www.marianilssonthore.se.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Illustratören
Mer om...