Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Girl Online

Författarbilder

237180
"Denna historia är som en romantisk film förpackad i bokform. Sugg har ett lättsamt och enkelt språk som
snabbt drar in läsaren i historien/.../Detta är en berättelse där huvudpersonen växer som person både med hjälp av sin
blogg och sin nyfunna kärlek. Girl online har slagit försäljningsrekord i hemlandet och mycket talar för att boken
får många läsare även i Sverige." Anna Wilner, BTJ

Girl Online

Sockersöt kärleksroman av internetfenomenet Zoella

Pojke från New York möter flicka från Brighton och kärlek uppstår. En debutroman, "söt som en cupcake", av vlogg-ikonen Zoella (Zoe Sugg).
Hennes videobloggar om mode, skönhet och livsstil har 7 miljoner följare på YouTube och romanen satte försäljningsrekord första veckan i England.

Sextonåriga Penny har en hemlighet.

Under pseudonymen Girl Online, bloggar hon om vänskap, killar, sin galna familj och de panikångestattacker som har börjat ta över hennes liv efter en bilolycka. När en pinsam video med Penny börjar spridas på internet blir räddningen att åka med föräldrarna till New York några dagar. Där träffar hon Noah och blir blixtförälskad. Men när Penny åkt tillbaka till Brighton tornar missförstånden upp sig på båda sidor om Atlanten och ett bittert krig bryter ut på sociala medier...

Zoe Sugg, alias Zoella, är 24-åringen från Brighton, vars texter och videobloggar om skönhet, mode och livsstil gett henne miljontals följare. Skildringarna av den underbare kompisen Elliot hemma i Brighton, och picknicken med Noah på ett snöigt hustak på Manhattan – för att nämna några personer och scener i romanen – gör läsningen till sockersöt njutning. En bok för alla som längtar efter klassisk romantisk läsning. Och såklart för alla som kanske redan följer "storasyster" Zoella på sociala medier.

Girl Online har snabbt blivit en bästsäljare utomlands och hamnade omgående på bland annat New York Times topplista och satte försäljningsrekord i Storbritannien! Sedan 2009 har Zoella engagerat över tio miljoner fans på You Tube, Instagram, Facebook och Twitter.


Skriv en kommentar

Recensionsdatum 2015-09-10

25 augusti 2015

Storbritanniens största Youtuber har inte bara ett eget skönhetsmärke och nio miljoner följa...
Läs mer
Visar 1 av 1

Visa alla

Mer om...
 • Originaltitel:

  Girl Online
 • Författare

  Zoe Sugg
 • Recensionsdatum:

  2015-09-10
 • ISBN:

  9789163887208
 • Genre:

  Skönlitteratur barn och ungdom: allmänt
 • Översättare:

  Nina Östlund
 • Utgivningsår:

  2015
Författaren
Zoe Sugg

Foto: © Zoe Sugg

Zoe Sugg

ZOE SUGG, alias Zoella, är 24-åringen från Brighton, vars texter och videobloggar om skönhet, mode och livsstil gett henne miljontals följare. Sedan 2009 har Zoella engagerat över tio miljoner fans på You Tube, Instagram, Facebook och Twitter. Hon har tilldelats flera priser, bland annat för bästa skönhetsblogg på Cosmopolitan Blog Award och som bästa videobloggare på Nickelodeon Kid´s Choice. Girl Online har snabbt blivit en bästsäljare utomlands och hamnade omgående på bland annat New York Times topplista.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...