Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Räkna med Ruta

Författarbilder

223659 223661 223611 223658 223660 223610

Sagt om Carin och Stina Wirséns tidigare böcker:
”Deras samarbete har nu resulterat i en rad titlar, som inkluderar några av den samtida svenska barnboksutgivningens bästa böcker för de minsta barnen.”
Svenska Dagbladet

Räkna med Ruta

Dela och plussa på kalaset
Kalaskul småbarnsmatematik

I Stina och Carin Wirséns serie ”Lek och lär med brokiga” får barnet möta och lära sig om bokstäver, former, väder och andra klurigheter tillsammans med ett gäng brokiga små figurer. I räkna med Ruta upptäcker lilla Ruta och kalasgästerna siffrornas värld. Matematik på ett odramatiskt och kul sätt!

Lilla Ruta ska ha kalas. Nu kommer gästerna! Dags för tårta, ballonger och kurragömma. Men går det att dela tårtan så att alla får lika mycket? Och var har alla gömt sig? Överst eller bakom? Framför eller under? Och hur är det med skorna i hallen? Räcker de till alla när det är dags att gå hem? Kalaskul räkneberättelse för alla som vill smaka på siffror, antal och lägesbeskrivningar.

Småbarnsmatematik som är rolig och enkel att läsa och prata om tillsammans. Carin Wirséns finurliga texter rimmar perfekt med Stina Wirséns brokiga bilder och blir till storartad läsning för vetgiriga små upptäckare.

 

Skriv en kommentar

Recensionsdatum 2018-03-19
Mer om...
 • Författare

  Carin Wirsén
 • Recensionsdatum:

  2018-03-19
 • ISBN:

  9789163895319
 • Genre:

  Skönlitteratur barn och ungdom: allmänt
 • Utgivningsår:

  2018
Författaren
Carin Wirsén

Foto: Stefan Tell

Carin Wirsén

CARIN WIRSÉN är lärare i grunden. Tillsammans med dottern Stina Wirsén har hon skapat en mängd framgångsrika böcker där fokus ligger på hur rim och lek kan bidra till barns språkutveckling. En annan viktig del av böckerna är humorn, som uppskattas både av barn och vuxna.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...