Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Vänner

”Pia Hagmar har en suverän kännedom om och förmåga till inlevelse med både sina karaktärer och sina läsare. Hon är hundraprocentigt med dem och i dem. /…/ Drömponnyn är en ungdomsbok jag varmt vill rekommendera." Eva Bejhed, Bohuslänningen med Dals Dagblad

Vänner

Skolan, kompisar, kärlek och hästar!
Köp

När den mycket omtyckta ungdomsboksserien om hästtjejen Tess avslutas, måste Tess ta reda på vilka hennes vänner är.

”Jag nickar sammanbitet och flätar in fingrarna i manen. Några meter ifrån hindret fattar Sally galopp av sig själv och skuttar sen över hindret. Det går hur lätt som helst. Lyckan bubblar i mig som en skakad flaska hallonsoda.”

Vänner, det är sådana som andra har. Majsan finns förstås. Men hon är inte den vän som Tess skulle ha valt om hon nu kunna välja. För så länge som hon är med Majsan vill ingen annan vara kompis med henne, men samtidigt kan ju inte Tess svika den enda vän hon har.

Och Jonathan. Är han en vän eller en fiende?

Som tur är finns Sally, Tess egen och världens finaste häst. Det är till Sally hon vänder sig när skolan och kompisarna och Jonathan blir för jobbigt.

Det här är den tredje och avslutande boken om Tess. "Drömmen om en häst" och "Drömponnyn" utkom i nyutgåva sommaren 2010.


Skriv en kommentar

Recensionsdatum 2010-08-17
Mer om...
 • Författare

  Pia Hagmar
 • Recensionsdatum:

  2010-08-17
 • ISBN:

  9789143506112
 • Genre:

  Skönlitteratur barn och ungdom: allmänt
 • Utgivningsår:

  2010
 • Serie:

  Tess
Författaren
Pia Hagmar

Pia Hagmar

Pia Hagmar är född 1961 i Göteborg, bosatt i Brålanda. Hon är författare till en rad omtyckta barn- och ungdomsböcker, däribland hästbokserien om Klara (utgivna på annat förlag).

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...