Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Hur du kör konstiga bilar

Författarbilder

223635 223636 239357 239352 223634 239356 239349 239351 239354 239355

"En ny bok som säkert kommer att bli en favorit för alla som älskar grävskopor, supersnabba sportbilar och långtradare är "Hur du kör konstiga bilar" (text Ulf Nilsson, illustrationer Sarah Sheppard, Bonnier Carlsen) /.../ Den som sett en fyraåring rusa ut för att kolla på sopbilen, eller vägra flytta sig en endaste millimeter innan budbilen tömt hela sin last, vet att det finns en intresserad läsekrets."
Anneli Winell, Dagen

Hur du kör konstiga bilar

Tuta och kör! – Äkta körglädje för de minsta
Köp

Läs, lek och lär hur du kör konstiga bilar i Ulf Nilssons och Sarah Sheppards fantasifulla bilderbok. Ratta, gasa, tuta och veva, sätt på sirenerna och kör! Samtidigt som man lär sig hur olika sorters fordon ser ut och vad de heter. Lekfullt och roligt och nästan på riktigt för vetgiriga små barn.

Hur plattar man till asfalt med en vägvält? Och vad ska man tänka på när man kör en grävmaskin?
Upplev hur spännande det kan vara att köra en stor gruvlastare nere i mörka tunnlar eller hur jobbigt det är att starta en gammaldags bil med veven. Fritt fram att fantisera själv!

Tryck, rulla, släpp ner, fäll ut, stanna, vippa på skopan och tänd alla lampor! Bara att leva sig in, med hjälp av den lekfulla texten och de distinkta bilderna. För alla små barn som är intresserade av att leka och låtsas att de kör stora och konstiga bilar!

Läs också: "Vi letar konstiga bilar" med ännu mer fakta om fordonen och om stadens djur och blommor.

Skriv en kommentar

Recensionsdatum 2011-09-15
Mer om...
 • Författare

  Ulf Nilsson
 • Recensionsdatum:

  2011-09-15
 • ISBN:

  9789163869310
 • Genre:

  Bilderböcker
 • Utgivningsår:

  2011
 • Bredd:

  216 mm
 • Höjd:

  173 mm
 • Djup:

  10 mm
 • Antal sidor:

  0
 • Vikt:

  0,297 kg
 • Illustratör:

  Sarah Sheppard
Författaren
Ulf Nilsson

Foto: Stefan Tell

Ulf Nilsson

ULF NILSSON är en av våra främsta barnboksförfattare. Han har skrivit över ett hundratal barn- och ungdomsböcker: "Adjö, herr Muffin", "Alla döda små djur" och "Ost till alla möss" för att bara nämna några. Han har också fått många olika priser däribland Augustpriset två gånger. Dessutom tycker han om bilar och fordon.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Illustratören
Sarah Sheppard

Foto: Andreas Apell

Sarah Sheppard

SARAH SHEPPARD är formgivare, illustratör, författare och dinofantast som också gillar fordon. Hennes första bok "Massor av dinosaurier" nominerades till Augustpriset för bästa barn- och ungdomsbok 2008.

Läs mer om Illustratören

Fler böcker av Illustratören

Illustratörens alla böcker
Mer om...