Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Iors bok

Älskad åsna flyter dystert förbi
Köp

Ior är ett Väldigt Dystert Djur. Det kanske är just därför som han är så älskad av läsare världen över. Vi känner helt enkelt igen oss i honom!

Denna bok innehåller två berättelser efter A.A. Milnes böcker om Nalle Puh, illustrerade med Walt Disney's klassiska bilder. Den första handlar om när Ior skuttas i vattnet och blir tagen för pinne när han flyter under en bro. På bron står nämligen Kanin, Nasse, Ru och Puh och leker Puh-pinnar. I den andra har Ior tappat svansen, men Puh hjälper honom att hitta den igen.

"En liten gyllene bok" är en serie böcker som många föräldrar samt mor- och farföräldrar känner igen från sin egen barndom. Böckernas vackra illustrationer och tidlösa berättelser tillhör en bilderboksskatt, som nu återigen finns att läsa för barnen. Självklart har böckerna fått det klassiska originalutseendet med den karaktäristiska gyllene ryggen.

Den första boken om Nalle Puh publicerades 1926 och har sålts i över 20 miljoner exemplar. Nu låter vi nya läsare möta alla de älskvärda figurerna i Sjumilaskogen.

Skriv en kommentar

Recensionsdatum 2013-05-13
Mer om...
Författaren
Mer om...