Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Puzzel får en vän
"Det är lättlästa kapitelböcker för de yngre åldrarna i grundskolan som utstrålar mycket värme, innehåller lite lagom spänning, men också förmedlar en klokskap." Marianne Petrén, BTJ-häftet

Puzzel får en vän

Glad, nyfiken hund möter rädd, övergiven hund och tycke uppstår!
Köp

Puzzel är en glad liten jack russel-hund, som är väldigt nyfiken av sig. Så när hon ser en liten skugga smita iväg över parken, så måste hon såklart undersöka vad det är.
Lättläst, varmt och spännande för alla hundälskande barn som precis har börjat läsa själva. Passar även mycket bra till högläsning.  

När Puzzel rusar efter den lilla skuggan in i en buske möts hon av ett par stenkolsögon som förskräckt stirrar tillbaka på henne. Puzzel tycker genast om den lilla främmande hunden, trots att den morrar. För den har ingen matte eller husse visar det sig. Puzzel och den lilla skugghunden blir vänner, men en dag kommer en stor bil och plockar upp den. Vad händer med den lilla hunden nu? Kommer Puzzel nånsin att få träffa sin vän igen?
En fin, varm, spännande och lättläst berättelse om en övergiven hund som till sist får ett oväntat hem.


Läs också: Puzzel den lilla smuggelhunden, Puzzel på valpkurs, Puzzel hittar ett spår, Puzzel på cirkus och Puzzel i skolan. Margareta Nordqvist och Isabelle Halvarsson har tidigare även gjort de mycket omtyckta böckerna om katten Fräs.Skriv en kommentar

Recensionsdatum 2016-03-15
Mer om...
 • Författare

  Isabelle Halvarsson
 • Recensionsdatum:

  2016-03-15
 • ISBN:

  9789163888908
 • Genre:

  Faktaböcker barn och ungdom: djur och natur
 • Utgivningsår:

  2016
 • Serie:

  Puzzel
 • Illustratör:

  Margareta Nordqvist
Författaren
Illustratören
Margareta Nordqvist

Margareta Nordqvist

MARGARETA NORDQVIST – uppskattad och älskad illustratör till de mycket populära böckerna om Sigge, har gjort alla de fina, svartvita illustrationerna.

Läs mer om Illustratören

Fler böcker av Illustratören

Illustratörens alla böcker
Mer om...