Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Katt kan i parken

”Uppfriskande upprorisk Katt /…/ I dessa små scener ryms stor dramatik men också stor humor/…/ kroppsspråket, blickar och mimspel, som samspelar med textens lågmälda humor /…/ Töringe och Digman ansluter sig till en tradition av humoristiska och uttrycksfulla böcker i litet format som Anna-Clara Tidholms ”Apan fin” eller Barbro Lindgrens och Eva Erikssons böcker om Max /…/ Det finns en nyfikenhet och energi i dessa böcker som känns uppfriskande/…/ När han på omslaget till 'Katt kan i parken' skildras i röd overall med bestämd blick och en hög med pinnar under armen är det verkligen en liten individ man ser, med egna idéer och intentioner."
Elina Druker, SvD

Katt kan i parken

Liten Katt kan själv!
Köp

Charmfullt minidrama för stora och små om när livliga lilla Katt och Katts tålmodiga mamma går till parken. Perfekt för tvååringar och deras föräldrar!

På vägen till parken får Katt köra vagnen och bära pinnen och trycka på knappen så att alla bilar stannar. Och medan Katt leker med flickan passar mamma på att ringa. Men man får inte jaga ankorna i parken!

Enkla meningar med stor värme och inkännande, uttrycksfulla bilder med känslofulla perspektiv om den söta, jagmedvetna lilla Katt och Katts kärleksfulla mamma. En bok att känna igen sig i för de minsta och deras föräldrar! Interaktion mellan barn och förälder på hög nivå, i text och bild.

Läs också: "Katt kan på morgonen".


Skriv en kommentar

Recensionsdatum 2013-09-19
Mer om...
 • Författare

  Sanna Töringe
 • Recensionsdatum:

  2013-09-19
 • ISBN:

  9789163877919
 • Genre:

  Skönlitteratur barn och ungdom: allmänt
 • Utgivningsår:

  2013
 • Serie:

  Katt kan
 • Illustratör:

  Kristina Digman
Författaren
Sanna Töringe

Sanna Töringe

SANNA TÖRINGE och KRISTINA DIGMAN har ett långt samarbete bakom sig. Deras första gemensamma bok "Vår hemliga trädgård " kom 2001 och sedan dess har de medverkat i ett flertal antologier och skapat bilderböcker både tillsammans och var för sig – men alltid med en alldeles egen omisskännlig ton.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Illustratören
Mer om...