Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Pappa och jag

Författarbilder

223635 223636 239357 239352 223634 239356 239349 239351 239354 239355
"Lisen Adbåge har gjort illustrationerna som finns på var och varannan sida. Det barnnära uttrycket samspelar fint med texten och förhoppningsvis kan boken leda till många små angenäma samtalomdet som kallas livet."
Dag Hedberg, Nerikes Allehanda

"Samspelet mellan de båda väletablerade och kända upphovspersonerna Ulf Nilsson och Lisen Adbåge fungerar fint i denna bok om Maja och hennes pappa. Både text och bild har i sitt tilltal en närhet till barnet som känns varmt och äkta/.../ Det är en utmärkt högläsningsbok med händelser, funderingar och vardagssamtal som barn i Majas ålder kan känna igen sig i."
Marianne Petrén, BTJ-häftet

Pappa och jag

Mysig högläsning signerad Ulf Nilsson
Köp

Allt är så spännande när man är fyra år! Och Maja och pappa trivs (nästan) alltid ihop. Ulf Nilsson berättar barnnära och varmt om hur fascinerande en helt vanlig dag är. En bok att älska att läsa högt tillsammans – och känna igen sig i föräldrar och barn! För när man är fyra år finns det stora i det lilla ...


Följ med när Maja och pappa träffar grannens arga hund och använder världens bästa sätt att bli vän med den (korv!). Eller när de går till järnaffären för att byta pappas julklapp mot en musbur – i alla fall om Maja får bestämma. När de går till biblioteket och får ett lånekort med hemligt nummer. Och kan låna alla böcker som finns om gråsuggor. Eller heter det gråtsuggor?

Skriv en kommentar

Recensionsdatum 2014-10-07
Mer om...
 • Författare

  Ulf Nilsson
 • Recensionsdatum:

  2014-10-07
 • ISBN:

  9789163874147
 • Genre:

  Skönlitteratur barn och ungdom: allmänt
 • Utgivningsår:

  2014
 • Bredd:

  153 mm
 • Höjd:

  216 mm
 • Djup:

  12 mm
 • Antal sidor:

  96
 • Vikt:

  0,318 kg
 • Illustratör:

  Lisen Adbåge
Författaren
Ulf Nilsson

Foto: Stefan Tell

Ulf Nilsson

ULF NILSSON har skrivit över ett hundratal barn- och ungdomsböcker och tilldelats litterära priser av alla de slag, däribland Augustpriset två gånger. Han har gett oss älskade bilderboksfavoriter som böckerna om Lilla syster Kanin , Adjö, herr Muffin, Alla döda små djur och Ensam mullvad på en scen.  ​​Och högläsningspärlor som Ost till alla möss och Kommissarie Gordon .

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Illustratören
Lisen Adbåge

Foto: Linda Petersson

Lisen Adbåge

LISEN ADBÅGE är illustratör och serietecknare. Hon är kanske mest känd för sina färgstarka böcker om kompisarna Kurt och Kio (som hon också skrivit texten till). I  Pappa och jag  arbetar hon för första gången ihop med Ulf Nilsson. ​

Läs mer om Illustratören

Fler böcker av Illustratören

Illustratörens alla böcker
Mer om...