Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Vren. De glömda rummen

Första delen i spännande sf- och fantasyserien Vren
Köp

Hon snavade nästan över vrenen, vars grå och svartstrimmiga päls smälte samman med skuggorna från träden ovanför. Hon tog ett snabbt ett par steg bakåt och stannade på behörigt avstånd. Han låg på sidan, med öppen mun och läpparna uppdragna över rakbladsvassa tänder. De kloförseddda händerna var låsta vid bältet och pälsen kring halsbandet var en enda kaka av levrat blod. Andningen kom raspande och han visade inget tecken på att märka hennes närvaro. Obeslutsamt blev hon stående. Hon hade aldrig sett en vren på riktigt.

Tretton solsystem har koloniserats, jorden är isolerad efter ett bittert och blodigt krig, och all den avancerade teknologin har gått förlorad. Anya dras in ett farligt och skrämmande äventyr efter att hon har träffat Kirvan, mördarvrenen…

Röntgenläkaren Lotta Olivecrona debuterade med den otroligt spännande fantasy/sf-romanen Vren: De glömda rummen.

Skriv en kommentar

Recensionsdatum 2012-10-19
Mer om...
 • Författare

  Lotta Olivecrona
 • Recensionsdatum:

  2012-10-19
 • ISBN:

  9789163872990
 • Genre:

  Skönlitteratur barn och ungdom: allmänt
 • Utgivningsår:

  2012
 • Serie:

  Vren
 • Omslagsformgivare:

  Nils-Petter Ekwall
Författaren
Lotta Olivecrona

Lotta Olivecrona

Lotta Olivecrona är - förutom författare - läkare, och bosatt i Stockholm. Hennes böcker har kallats för science fantasy och hennes feministiska perspektiv i böckerna är både självklart och skickligt utformat. Lotta Olivecrona författardebuterade med den uppmärksammade fantasy/sf-romanen ”Vren – De glömda rummen” 2005. Romanen vann författarförbundets debutantpris, Slangbellan.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...