Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Avgrundens änglar

Författarbilder

190262

 "Välskrivet, rått och brutalt om en verklighet man helst inte vill se." Gull Åkerblom. BTJ-häftet

Avgrundens änglar

Magnus Nordin tecknar samhällets skuggsida i ny roman
Köp

Vid ett kafébord inne i stadens galleria. Det var där hon sågs vid liv sista gången. Julia. Historien som rullas upp är lika mörk som brutal och den är en del av vårt samhälle.

Louise Hjelm är kriminalinspektör i staden. Det blir hennes sak att lösa fallen med de försvunna unga kvinnorna. För de är flera. Ett olöst fall kastar en mörk skugga över staden och polisen har inga spår, inga ledtrådar.

Men det är fler som engagerar sig i övergreppsbrotten och försvinnandena. Gymnasieläraren Molly Zetterholm tar saken i egna händer när hon samlar några unga människor kring sig. Genom aktioner skipar rättvisa på sitt sätt. Alice är en av Mollys änglar. Hon är på flykt och i Mollys aktionsgrupp finner hon en fristad.När Magnus Nordin är tillbaka med en ny spänningsroman griper svärtan och våldet tag. Verkligheten bakom chatsidornas fasader är allt annat än vacker. Unga flickor söker bekräftelse, eller till och med kärlek och blir lättlurade offer för män som förgriper sig, män som våldtar. Och det händer här och det händer nu.

Skriv en kommentar

Läsarkommentarer (1 st)

 • hej Nordin älskar din bok förföljaren (;

  Nicklas | 14 december 2015
(1 av 1)

Visa fler

Stephanie Tärnqvist
Recensionsdatum 2013-09-16
Mer om...
 • Författare

  Magnus Nordin
 • Recensionsdatum:

  2013-09-16
 • ISBN:

  9789163876752
 • Genre:

  Skönlitteratur barn och ungdom: äventyrsböcker och deckare
 • Utgivningsår:

  2013
 • Mediakontakt:

  Stephanie Tärnqvist
Författaren
Magnus Nordin

Foto: Stefan Tell

Magnus Nordin

MAGNUS NORDIN är en av våra mest omtyckta spänningsromanförfattare. Med titlar som Djävulens märke , Årstamördaren och Blodets röst , har Nordin vunnit såväl kritikernas som läsarnas uppskattning. Magnus Nordin (f. 1963) är bosatt i Stockholm. Det här är hans tolfte roman.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...