Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Jag väntar under mossan

Jag väntar under mossan

Vad är det för varelser som rör sig i mörkret runt en vanlig sommarstuga i skogen? Som viskar och knackar ...
Köp

"Jag väntar under mossan" är blodisande och underhållande berättelse om en förtrollad sommar, häftig förälskelse och inre styrka av skräckdrottningen Amanda Hellberg.

När Tilda är nära att drunkna och spolas i land på den olycksbådande ön mitt i sjön skruvas hennes känslighet upp. Hon tränger djupare in i en värld av övernaturliga varelser och mystiska samband där ingenting är som det först verkar. Samtidigt vakar någon – eller något – över varje steg Tilda tar ...

I en värld av sällsamma skuggväsen, undangömda kråkslott, en bottenlös näckrosdamm och en uråldrig maktkamp söker Tilda sanningen: Vad hände med Tildas försvunna mormor? Vem ligger bakom den ondskefulla stämningen vid sjön? Hur känns den stora kärleken? Och vem är Tilda själv egentligen?

  

 

 

Skriv en kommentar

Recensionsdatum 2012-05-30

Författaren bloggar

Författarens blogg
Mer om...
 • Författare

  Amanda Hellberg
 • Recensionsdatum:

  2012-05-30
 • ISBN:

  9789163872297
 • Genre:

  Skönlitteratur barn och ungdom: äventyrsböcker och deckare
 • Utgivningsår:

  2012
Författaren
Amanda Hellberg

Foto: Kristin Lidell

Amanda Hellberg

Amanda Hellberg, 1973, är författare och illustratör. Hon bor i Oxford med man och barn och har kallats ”en svensk skräckdrottning”. Amandas vuxenromaner får lysande recensioner och den första nominerades till Borås tidnings debutantpris. Amanda har också givit ut bilderböcker i England och illustrerar i Lyckoslanten. Hon älskar allt kusligt, och att pyssla, baka och läsa. "Jag väntar under mossan" är hennes första ungdomsroman.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...