Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Puzzel på valpkurs

"Alla som har haft en terriervalp i sin närhet kan känna igen sig i både text och bild där personlighet och karaktär fångas på kornet. Det är en lättläst kapitelbok för de yngre åldrarna i grundskolan som utstrålar mycket värme, innehåller lite lagom spänning och också förmedlar en klokskap."
Marianne Petrén,BTJ-häfte 117433

"en hjärtknipande och varm berättelse /.../ mycket, mycket kärlek kryddar den här läsa själv-boken med Margareta Nordqvists svartvita illustrationer, betagande i all sin avskalade enkelhet."
Marianne Ekenbjörn/Norrbottens-Kuriren

Puzzel på valpkurs

Lyda - inte alltid så lätt för en glad liten valp!
Köp

En varm, mysig serie för alla hundälskande barn som precis har börjat läsa själva. Om livet ur den lilla jack russell-valpen, Puzzels, perspektiv. Rikt illustrerat i svartvitt av Margareta Nordqvist som också ritat böckerna om Sigge.Puzzel har haft tur. Hon har fått en ny flock, en riktigt finfin en, efter allt det hemska som hänt. Hon är mycket nöjd med dem allihop.

Och nu har hennes matte anmält dem till en valpkurs. Där ska Puzzel lära sig att sitta fint, gå fot och stanna kvar - tråååkigt, tycker Puzzel. Däremot att leta efter saker är kul och humöret är alltid i topp!Läs också Puzzel den lilla smuggelhunden. Margaret Nordqvist och Isabelle Halvarsson har tidigare också gjort de mycket omtyckta böckerna om katten Fräs. Böckerna ingår i "Mer att läsa".

Skriv en kommentar

Recensionsdatum 2030-01-14
Mer om...
 • Författare

  Isabelle Halvarsson
 • Recensionsdatum:

  2030-01-14
 • ISBN:

  9789163898570
 • Genre:

  Skönlitteratur barn och ungdom: äventyrsböcker och deckare
 • Utgivningsår:

  2017
 • Serie:

  Puzzel
 • Illustratör:

  Margareta Nordqvist
Författaren
Mer om...