Meny
Hitta:
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Tom och den Blå fågeln

Författarbilder

211388 211387 211386

Tom och den Blå fågeln

Vad är det för några som gömmer sig mitt i staden?
Köp

Vilka är det egentligen som rör sig nere i tunnelbanan, och varför verkar ingen annan än Tom se dem? Tom och den Blå fågeln är spännande urban fantasy när det är som bäst: en slukarbok om en annan värld mitt i vår egen.

Tom har flyttat från landet in till Stockholm med sin mamma och pappa. Han saknar sitt gamla hem och sina gamla vänner, men framför allt saknar han att vara mer som alla andra. Men Tom är inte som andra, han kan nämligen se saker som de flesta av oss inte lägger märke till. Nere i tunnelbanan rör sig främmande väsen och bleka, mörkögda varelser verkar vaka över varje steg han tar. Vilka är de och vad gör de där?

Tom och den Blå fågeln är en medryckande berättelse om en myllrande, magisk värld mitt i vår egen. En berättelse om äventyr, mod och vänskap för alla stora och små bokslukare. Boken är skriven av Susanna Nissinen och är hennes debutroman. Fler böcker om Tom är att vänta.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Recensionsdatum 2013-08-29

31 januari 2014

Lyssna på podcasten Fantastisk Podd där bland andra Fredrik Persson, Susanna Nissinen och...
Läs mer
Visar 1 av 1

Visa alla

Mer om...
 • Författare

  Susanna Nissinen
 • Recensionsdatum:

  2013-08-29
 • ISBN:

  9789163874864
 • Genre:

  Skönlitteratur barn och ungdom: science fiction
 • Utgivningsår:

  2013
Författaren
Susanna Nissinen

Foto: Hillevi Nagel

Susanna Nissinen

SUSANNA NISSINEN är debutant och född 1972. Hon är uppvuxen i Herrljunga och har tidigare läst på Författarskolan i Lund. Hon bor i dag i Uddevalla, i ett litet hus byggt ovanpå en gammal kyrkogård. Skriva är det roligaste Susanna vet och det finns inget annat i världen hon hellre ägnar sig åt.

Läs mer om författaren Författarens alla böcker
Mer om...