Bokserier

Bojan

Bojan

I böckerna om Bojan blandas fakta och saga. Tillsammans med illustrationerna skapas bilderboksmagi för alla små fordonsfantaster.

LasseMajas detektivbyrå

LasseMajas detektivbyrå

Lasse och Maja är två klasskompisar som driver en liten, men framgångsrik detektivbyrå ihop. De hjälper polismästaren i den lilla staden Valleby att lösa kniviga fall.

Lätt att läsa

Lätt att läsa

Äntligen lästräning! Känner du ett barn som tränar på att lära sig läsa? Då har du kommit rätt.

Musse & Heliium

Musse & Heliium

Musse och Helium är två modiga små möss som dras in i olika äventyr i en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer.

Nelly Rapp

Nelly Rapp

Läskigt, roligt och lättläst för nybörjarläsaren. Martin Widmarks mysrysliga serie om monsteragenten Nelly Rapp, rikt och humoristiskt illustrerad i färg av Emil Maxén.

Pax

Pax

Lika beroendeframkallande som Harry Potter, lika blodisande som hungerspelen. ”PAX” har alla ingredienser av en modern nordisk klassiker.

Sheppards värld

Sheppards värld

Välkommen in i Sarah Sheppards värld! Med sin alldeles egna blandning av fakta och humor står hennes faktaböcker för barn i en klass för sig.

Sigges värld

Sigges värld

Lin Hallbergs och Margareta Nordqvists succéserie om den lilla shetlandsponnyn Sigge och stalltjejen Elina.

Super-Charlie

Super-Charlie

Med böckerna om Super-Charlie har deckarförfattaren Camilla Läckberg byggt upp en egen värld kring den blöjbärande superhjälten som kan fixa det mesta.

Star Stable

Star Stable

Följ ödesryttarna på den magiska ön Jorvik. Hisnande äventyr, stark vänskap, hästar och magi baserade på Star Stable-världen.