Star Stable – Ödesryttarna

Följ ödesryttarna på den magiska ön Jorvik! Under den glittrande havsytan döljer sig onda krafter. En uråldrig konflikt är på väg att blossa upp. Hisnande äventyr, stark vänskap, hästar och magi baserade på Star Stable-världen. Star Stable Online är världens snabbast växande datorspel om hästar, och har över 700 000 aktiva spelare per månad.

 

 

 

Det är de fyra mot världen – men vad händer när en av dem försvinner?

Systerskapet är splittrat. Anne är försvunnen och har förlorat sin älskade häst Concorde. Lisa, Alex och Linda ger sig iväg på en desperat jakt för att rädda Anne i Pandoria – men hur ska de hinna fram innan det är för sent? Ödesryttarna vet inte längre vem de kan lita på, och snart letar sig hemligheter från förr in i deras liv. Vem är det som är ute efter dem? Och varför? Ödesryttarna har en stark känsla av att det är någon i bakgrunden som drar i trådarna – men just när de börjar hitta svaren, så kastas de in i en situation där de tvingas göra omöjliga val. Val som kan kosta liv – både deras egna och andras.

Från Jorviks mystiska skogar till okända parallella verkligheter tar Fången i Pandoria med oss på ett äventyr där lojaliteter och vänskapsband ställs på sin spets.

Lojalitet och systerskap prövas i Ödesryttarna _ Fången i Pandoria