Guldbiljetten

Tävlingen är avslutad

Fem barn får chansen att besöka Yumi och Tomu i Pandaihuset

Nu är tävlingen Yumi och Tomu: Guldbiljetten, som Bonnier Carlsen arrangerat med Adlibris, avgjord. Fem barn får chansen att besöka Yumi & Tomus egna kreativa studioparadis Pandaihuset i augusti. Den 2 juni avslöjar vi vilka fem barn.

I vinsten ingår:

Ett besök i Pandaihuset för ett barn och en medföljande vuxen. Besöket sker den 26 augusti 2023 i Pandaihuset i Uppsala.

Resa ToR inom Sverige till Uppsala C med tåg. Resor bokas av förlaget Bonnier Carlsen.

Övernattning i dubbelrum på hotell i Uppsala. Hotell bokas av förlaget Bonnier Carlsen.

I vinsten ingår:

Om en guldbiljett hittas:

Skicka ett mejl till tavling@bonniercarlsen.se för vidare instruktioner.

För att du och ditt barn ska kunna ta del av vinsten behövs vårdnadshavarnas tillstånd att publicera barnets namn och eventuellt bild/film på de vinnande barnen i Bonnier Carlsens och Adlibris digitala kanaler. Yumi och Tomu vill också gärna ringa upp ett av barnen via videosamtal som sedan delas i deras digitala kanaler.

Vinnarna tillkännages med namn den 2 juni via arrangörernas digitala kanaler.

 

Om en guldbiljett hittas:

Information om personuppgifter

För allmän information om hur Bonnierförlagen AB behandlar dina personuppgifter.

Vi kommer att behöva behandla personuppgifter för vinnarna i tävlingen för att administrera priset, exempelvis genom bokning av resor och hotellrum. Uppgifterna kommer att inhämtas från de vinnare som hittat en guldbiljett och hör av sig till oss. Uthämtning av priset är självklart frivilligt och valbart från vinnarnas sida. De personuppgifter som kan komma att behandlas är namn på dig och ditt barn, adress, mejladress, telefonnummer samt bilder/filmer som du själv skickar in till oss. Uppgifterna kommer vi att spara som längst två månader efter att priset hämtats ut, förutom vad gäller bilder/filmer som ingår i redaktionellt material som publicerats, exempelvis via arrangörernas konton på sociala medier.

Om du i efterhand önskar att ett sådant inlägg raderas, var vänlig kontakta oss: info@bonniercarlsen.se.

Yumi & Tomu. Resan till Interversum

Ingen mindre än ondingen Spelmästaren har precis blivit utsedd till världens snällaste person! Hur kan det ha gått till, Spelmästaren har väl aldrig gjort något snällt i hela sitt liv? Eller har Yumi och Tomu fått allt om bakfoten?

Snart står det klart att Spelmästaren i själva verket lyckats lura hela internet, och det blir nu upp till Yumi och Tomi att ta sig in i internetvärlden Interversum och gräva fram sanningen.
Men fake news är farliga saker, och snart inser Tomu och Yumi är tiden är begränsad. Spelmästaren planerar nämligen att väljas till Kung över hela Interversum!

Ta mig till ett signerat exemplar!