Bonnier Carlsen, 2021-07-27

Eva & Adam – Sveriges veligaste kärlekspar är tillbaka

Kommer Eva och Adam att få varandra, eller är de bundna till kompisskap för evigt? Måns Gahrtons och Johan Unenges favoritpar är tillbaka och kärleken är mer tilltrasslad än någonsin. Efter tv-serie, långfilm, dataspel, seriealbum och miljontals sålda böcker berättas nu kärlekshistorien på nytt och fortfarande gäller de eviga frågorna. Att vara eller inte vara kompis av Måns Gahrton och Johan Unenge är en romantisk komedi som tar ung kärlek på allvar!

Att vara eller inte vara kompis är den fjärde boken i serien och den är genomgående illustrerade med Johan Unenges träffsäkra bilder som är fulla av humor och igenkänning. Den 27 augusti släpps också den nya Eva & Adam-filmen på biograferna i Sverige.

Här berättar Måns och Johan om  Att vara eller inte vara kompis och vad de tycker om den nya Eva & Adam-filmen

Foto: Stefan Tell

Berätta kort om Eva & Adam – Att vara eller inte vara vänner.

Den här fjärde boken binder ihop berättelsen om hur Eva och Adam träffas. Det har varit rätt trassligt för Adam har råkat säja en del saker som inte är sanna. Men han är ju så himla kär i Eva att det bara blev så. Eva har trasslat till det med en anti-kill-pakt tillsammans med Annika. Så hur ska Eva och Adam någonsin bli ihop? Det handlar den här boken om.

Vad tror ni det är som gör att Eva & Adams popularitet står sig generation efter generation?

Blandningen av kompisliv, kärlek och att vi berättar både om killar och tjejer kanske? Och att vi inte tramsar bort det. Även om det är roligt så är så är det på allvar. Och alla pinsamheter såklart! Cringe is the word.

Eva & Adam blir film igen med biopremiär den 27 augusti! Vad tänker ni om den?

Vi är så sjukt nöjda med filmen! De unga skådisarna är fenomenala, regissören är grym, det är roligt, rörande och romantiskt! Och faktiskt för alla åldrar. Även de som växte upp med Eva & Adam och nu är vuxna kommer att vilja se den, liksom nya generationer och deras föräldrar. Nostalgiskt och modernt på samma gång!

Att vara eller inte vara kompis

Läs också:

Anti-killpakt

Huvudet full av dig (och mig)

En tjej att klicka bort