Bonnier Carlsen, 2022-01-10

Pelle Svanslös skola gör tandborstningen roligare

Visste du att katterna i Uppsala också går till tandläkaren, berättar sagor om tandtroll, tappar tänderna och väntar ända till lördag med att äta godis? Det är sant!

I fem sagor som kompletteras med tydliga faktauppslag, skrivna i samarbete med tandläkare, får vi veta allt som är viktigt om våra tänder.

Vi får också lära oss Pelle Svanslös Borsta tänderna-sång, som gör tandborstningen enkel och lekfull för både stora och små! Och när du skannar QR-koden i boken Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna kan du lyssna på sången och titta på videon medan du borstar.

Det blir så mycket lättare och att förstå tandhälsa och roligare att borsta tänderna med hjälp av trygga Pelle Svanslös skola. Maria Frensborgs faktaspäckade sagor och Lovisa Lesses mysiga bilder har blivit faktagranskade av tandläkare för att ge alla barn uppdaterad information på precis rätt nivå.

Ladda ner Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna-affisch

Fler böcker i serien: Pelle Svanslös skola. Sjukdomar, virus och att tvätta händerna, Pelle Svanslös skola. Dilemmasagor, Pelle Svanslös skola. Må bra-boken