Träffa Ödesryttarna

Ladda ner en guide över Star Stable-böckerna

Lisa Peterson

Lisa är en riktig konstnärssjäl som växte upp i Texas tillsammans med sin mamma och pappa. Efter moderns tragiska död flyttar Lisa och hennes pappa till Jorvik i jakt på ett nytt hem, långt borta från alla minnen. Sakta men säkert inser Lisa att hemma inte behöver vara en plats – hemma är där ditt hjärta bor. Och det är först när Lisa öppnar upp sitt hjärta, och vågar älska igen, som hon kan börja läka. Att älska är att leva. Lisa är Ödesryttarnas hjärta.

Linda Chanda

Att läsa är Lindas stora passion, liksom kunskap och upplysning. Hon vet att mod inte är samma sak som att vara orädd: det handlar om att veta när någon eller något är i fara och ändå göra det rätta. Man kan bara vara rädd för det okända så länge som det är just det – okänt. Linda är Ödesryttarnas hjärna.

Alex Cloudmill

Alex växte upp i Jorvik Citys tuffaste kvarter och har inte haft det så lätt i livet. Men så dök Elizabeth upp och visade henne hur värdefull hon är – och att hon själv kontrollerar sitt öde. Alex kommer alltid vara något av en rebell, men hon är obrottsligt lojal mot sina vänner och backar aldrig en millimeter när det gäller att ta ansvar. Hon slår till i rättvisans namn. Alex är Ödesryttarnas krigare.

Anne von Blyssen

Att vara känd dressyrryttare kanske ser glamouröst ut från utsidan, men det enda Anne vill är att hitta vänner som tycker om henne för den hon är – inte vad hon uppnått. Anne är en sann kämpe och har alltid gått sin egen väg. Tack vare de andra Ödesryttarna har hon äntligen hittat hem. Tillsammans är hon stark – med sina vänner är hon ostoppbar!