Bonnier Carlsen, 2024-05-15

Barnboksfestival på Medborgarplatsen i Stockholm den 18 maj

Succén är tillbaka! Då är det snart dags för barnboksfestivalen på Medborgarplatsen i Stockholm. Festivalen, som går av stapeln lördagen den 18 maj kl 11.00–15.00, bjuder på ett fullspäckat program med några av Sveriges populäraste barnboksförfattare och illustratörer. I år är Josefine Sundström konferencier. Medverkar gör Beppe Singer, Yumi & Tomu, Martin Widmark, Helena Willis, Ylva Hällen och Andreas Palmaer.

Det blir högläsning och musikframträdanden, tipspromenad, fiskdamm, pysselverkstad och en massa andra roliga aktiviteter för familjen.

Program Bonnier Carlsens författare

Konferencier: Josefine Sundström

11.40 Beppe Singer testar! Experiment med 4 element

12.00 Josefin Sundström och Yumi & Tomu!

13.20 Martin Widmark & Helena Willis, skaparna av LasseMajas detektivbyrå

13.40 Ylva Hällen om Förskolan Skräckis

14.20 Testa världsrekord med Andreas Palmaer

Träffa Yumi & Tomu

Hämta biljett från kl. 11 – 120 platser, först till kvarn

Signering 12–14

Yumi & Tomu kommer till Barnboksfestivalen för en härlig meet ’n greet och boksignering. Vi släpper biljetter till träffen kl. 11 samma dag. Biljett hämtas i det tält där de sedan ska ha sin träff och också signera böcker, det ligger direkt till vänster om scenen på Medborgarplatsen. Vi släpper 120 biljetter – först till kvarn! Aktuellt biljettnummer kommer att synas på en nummerdisplay i tältet så att man under tiden man väntar kan mingla runt och ta del av allt som händer på området.

Missar man att få tag på biljett, kommer alla att kunna se dem på scen kl. 12.05 i en kort intervju med konferencieren Josefine Sundström. "Rackars bananer vad kul det ska bli att få träffas under Barnboksfestivalen", hälsar Yumi & Tomu!

Fullständigt program

Festivalen arrangeras för andra året i rad av barnboksförlagen Bonnier Carlsen, Rabén & Sjögren, B. Wahlströms, Natur & Kultur, Lilla Piratförlaget, Alfabeta, Opal och Berghs i samarbete med Tranströmerbiblioteket och barnbokhandeln Bokbok, som tillhandahåller bokbutik på torget.