Bonnier Carlsen, 2021-05-31

Foto: Stefan Tell

David Sundins barnbok får en uppföljare

David Sundins barnboksdebut Boken som inte ville bli läst blev förra årets mest sålda barnbok. I höst kommer uppföljaren – Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst.

Förra årets mest sålda barnbok

Boken som inte ville bli läst blev förra årets mest sålda barnbok i Sverige och boken ska nu ges ut i över 25 andra länder. Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst (utgivningsdag 23 augusti) fortsätter på samma tema och kommer att bitas, krångla och luras för att under inga omständigheter bli läst. Liksom föregångaren är den en hyllning till ordet, boken och gemenskapen som uppstår mellan barn och vuxen vid högläsning.

David Sundin:

– Att få roa och bidra till den gemensamma läsningen på det här sättet och i den här utsträckningen har verkligen varit en ynnest. Jag är så otroligt tacksam över att nu kunna få bidra till skratt, mys och läsning en vända till.

David Sundin är även aktuell med Ljudboken som inte ville ta slut och Bäst i test – 199 tester för hemmabruk på Bokförlaget Forum.

För mer information, kontakta:

Jenny Helldahl • Kommunikationsansvarig Bonnier Carlsen • 08 - 696 80 78, 076 - 526 09 80 • jenny.helldahl@bonnierforlagen.se