Bonnier Carlsen, 2019-03-06

Foto: Martin Skoog

Konstiga djur på Mittiprickteatern

Konstiga djur som en färgsprakande föreställning full av musik och sång och en hel rad av de mest konstiga djur du träffat på! Mittiprickteaterns föreställning efter Lotta Olssons och Maria Nilsson Thores Augustnominerade bok Konstiga djur spelas nu under våren och i höst samt våren 2020.

Konstiga djur – föreställningen

Jättemyrsloken misstänker att han är det konstigaste djuret i världen. Det tycker i alla fall Hasselmusen. Men för att vara säker på sin sak så anordnar Myrsloken en tävling där alla djur som vill själva får anmäla sig och berätta varför just de är konstigast. Snart visar det sig att en hel del alldeles vanliga djur också kan vara jättekonstiga. Och hur väljer man en vinnare när alla deltagare är helkonstiga?

På bild 1: Eva Welinder och Ulrika Hansson

Under våren 2019 på Påfågeln, St Eriksgatan 84, Stockholm följande datum:

tisdag 5 – fredag 8 mars kl 9.30 & 10.45

lördag 9 mars kl 13.00 - köp biljett här

tisdag 26 –fredag 29 mars kl 9.30 & 10.45

lördag 30 mars kl 13.00 – köp biljett här

tisdag 2 – fredag 5 april kl 9.30 & 10.45

Biljetter:

Biljetter till lördag den 9 & 30 mars kan köpas här eller bokas på tel 08-15 33 12

Biljetter till vardagar bokas på tel 08-15 33 12

Konstiga djur – boken

Vilket är det konstigaste djuret? Jättemyrsloken misstänker att han kanske är konstigast i världen. Åtminstone tycker Hasselmusen att han är jättekonstig. Men för att vara säker på sin sak så anordnar myrsloken en tävling där djuren själva får anmäla sig och berätta varför just de är konstigast.  Snart visar det sig att en hel del alldeles vanliga djur också kan vara jättekonstiga. Och hur väljer man en vinnare när alla deltagare är helkonstiga?

En humoristisk och lättläst berättelse att läsa själv eller tillsammans med hela familjen.
Konstiga djur Augustnominerades 2011 och är skriven av en av Sveriges främsta ordkonstnärer, Lotta Olsson. Finurliga och vackra färgillustrationer av Maria Nilsson Thore. Läs mer om jättemyrsloken och hasselmusen i kapitelböckerna En annan resa och Meningen med Livet.