Bonnier Carlsen, 2021-08-30

Foto: Stefan Tell

David Sundin årets manliga programledare

David Sundin tilldelades TV-priset Kristallen i kategorin ”Årets manliga programledare”. Priset delades ut den 27 augusti vid en direktsänd gala i regi av Sveriges Television.

En av årets mest sålda barnböcker

David Sundin är komiker, manusförfattare och programledare. Tv-publiken känner igen honom från Sveriges största familjeprogram Melodifestivalen och prisade Bäst i test, men också program som Framtiden runt hörnet, Släng dig i brunnen och Sommarlov. Som skådespelare har han bland annat medverkat i Se upp för Jönssonligan.

2020 debuterade David Sundin som författare med Boken som inte ville bli läst som blev en av årets mest sålda barnböcker. Uppföljaren Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst utkom den 23 augusti.

Om Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst

VARNING! Den här boken vill VERKLIGEN inte bli läst. Vill ni läsa en genomgullig liten bok – ta en annan! För den här boken bits, krumbuktar sig och luras. Men … om ni kan tänka er att klappa pМ boken snällt och försiktigt så går den faktiskt att läsa. Och då är det en underbart levande, bångstyrig och alldeles magisk bilderbok, skriven av en liten lustig herre vid namn David Sundin.

Boken som inte ville bli läst blev årets mest sålda barnbok 2020 och nu kommer den och Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst att krångla med läsare på hela vår planet, då de översätts till över 25 språk!