Bonnier Carlsen, 2022-03-15

Lojalitet och systerskap prövas i Ödesryttarna – Fången i Pandoria

–Det är de fyra mot världen – men vad händer när en av dem försvinner? Nu är uppföljaren till Ödesryttarna. Skuggor över Jorvik här. Fången i Pandoria tar oss med på ett äventyr där lojalitet och vänskapsband ställs på sin spets.

Systerskapet splittras när Anne förlorar sin älskade häst Concorde och försvinner. Lisa, Alex och Linda ger sig av på en desperat jakt för att rädda Anne som visats hållas fången i Pandoria. Ska de hinna fram innan det är för sent?

Vem är vän och vem är fiende? Ödesryttarna vet inte vem de kan lita på och snart letar sig hemligheter från förr in i deras liv. Vem är det som är ute efter dem? Och varför?

Ödesryttarna får en känsla av att det är någon i bakgrunden som drar i trådarna. När de börjar finna svaren, kastas de in i en situation där de tvingas göra omöjliga val. Val som kan kosta liv – både deras egna och andras.

Följ Ödesryttarna på den magiska ön Jorvik! Under den glittrande havsytan döljer sig onda krafter. En uråldrig konflikt är på väg att blossa upp.

Hisnande äventyr, stark vänskap, hästar och magi baserade på Star Stable-världen. Star Stable Online är världens snabbast växande datorspel om hästar, och har över 700 000 aktiva spelare per månad.

Om Skuggor över Jorvik – del 1 i andra trilogin

De fyra Ödesryttarna har varit åtskilda under sommaren och när de ses igen är inget som förr. Alla utom Alex verkar tvivla på uppdraget som Ödesryttare. Lisa drömmer om ett enklare liv i Texas och Linda kan inte sluta tänka på universitetet i Oxford. Och Anne bär på en hemlighet som hon inte vågar berätta för någon – inte ens för sina ödesryttarsystrar …

När det förflutna gör sig påmint står Anne, Lisa, Linda och Alex inför en fiende som vänder upp och ner på allt som de har lärt sig om att vara Ödesryttare.

Så hänger de ihop ladda ner en guide över böckerna i Star Stable-serien

Färglägg Ödesryttarma – ladda ner pyssel

Upp i sadeln! 12 tips på hästböcker